Szeretnék szorossá tenni

2018.01.06. 09:30

A címvédővel játszanak a Dunaferr SE röplabdásai

A férfiröplabda első osztály alapszakaszának idei első fordulójában vasárnap 17 órakor a címvédő Fino-Kaposvár otthonában lép pályára a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Ezúttal Csizmadia Tamás (9) ugrott a legmagasabbra

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az összecsapás esélyese természetesen a tizennyolcszoros bajnok somogyi alakulat, hiszen a két gárda őszi dunaújvárosi találkozóján is három játszmában diadalmaskodtak. A Dunaferr SE együttese három vereséggel zárta a tavalyi esztendőt, ám nem valószínű, hogy ez a negatív sorozat most szakad majd meg. A mérkőzést ezúttal a RÖAK fiú szakágának a főhadiszállásán, a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában rendezik, mivel a Városi Sportcsarnok más rendezvény miatt foglalt lesz.

Ezúttal Csizmadia Tamás (9) ugrott a legmagasabbra
Fotós: Zsedrovits Enikő

A tizennegyedik forduló további vasárnapi mérkőzései: Sümegi RE – Szolnoki RA, MAFC-BME – PTE-PEAC, HÉP-Kecskeméti RC – MÁV Előre. Az NB I alapszakaszának jelenlegi állása a következő: 1. VRC Kazincbarcika 33 pont, 2. HÉP-Kecskeméti RC 30 pont, 3. Pénzügyőr SE 27 pont, 4. Fino-Kaposvár 24 pont, 5. MÁV Előre 15 pont, 6. Dunaferr SE 14 pont, 7. MAFC-BME 13 pont, 8. Szolnoki RA 12 pont, 9. PTE-PEAC 12 pont, 10. Sümegi RE 6 pont, 11. Debrecen 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában