csoportmérkőzések

2017.12.07. 20:18

Országos ranglistaverseny lesz

Seregélyesen Mikulás-kupa néven utánpótlás D kategóriás országos tollaslabda ranglista versenyt rendeztek a hét végén, amelyen a Danubius KSE-t négy sportoló képviselte.

Gallai Péter

A seregélyesi versenyen Vagyóczki Roland és Kákonyi Marcell a kupa névadójával is találkozott Fotó: Danubius KSE

Kákonyi Marcell (U11), Vagyóczki Roland (U13), Kovács Nikolett (U13), Csomor-Németh Lili (U15) indult a dunaújvárosi klubból. Mindegyik utánpótlás-versenyzőnk a csoportmérkőzések során szép teljesítményt nyújtott, sok mérkőzést nyertek. Vagyóczki Roland a főtáblára jutott csoportelsőként, az elődöntőben nagy csatában kapott ki, így bronzérmes lett. Csomor-Németh Lili szintén főtáblás lett csoportmásodikként. Az elődöntőben a későbbi győztestől kapott ki, így ő is bronzérmes lett.A klubhoz kapcsolódó hír, hogy szombaton a sportcsarnok kistermében hat tollaslabdapályán felnőtt országos ranglistaversenyt rendeznek Újváros Kupa néven. Idén ez lesz az utolsó megmérettetés, ahol a versenyszámokat első, másod- és harmadosztályú kategóriában írták ki. Lesz férfi és női egyéni, férfi páros, női páros, vegyes páros. – Örömünkre szolgál a sok nevezés, az ország minden jelentősebb klubjából érkeznek versenyzők, összesen tizenöt egyesületből. A többi között itt lesznek a BEAC, a MAFC, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem SE képviselői, s érkeznek Pécsről, Győrből, Miskolcról, Szegedről, Szombathelyről, Székesfehérvárról is.

A seregélyesi versenyen Vagyóczki Roland és Kákonyi Marcell a kupa névadójával is találkozott
Fotó: Danubius KSE

Mind a női, mind a férfi mezőnyben a magyar felnőtt ranglista első négy helyezettjéből két-két sportoló képviselteti magát. Így látványos, izgalmas, színvonalas mérkőzésekre számíthatunk. Másod- és harmadosztályban a Danubius KSE versenyzőiből is többen pályára lépnek, így Dóber-Fülöp Anita, Varga Gabriella, Rostási Tibor, Dóber Krisztián, Vagyóczki Dávid, Jakab János. A verseny reggel 9-től este 8 óráig tart, több mint 80 mérkőzés lesz. A sportág iránt érdeklődőket, szurkolókat szeretettel várjuk, a belépés ingyenes – tájékoztatott Jakab János edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában