Győztes született

2017.12.11. 20:36

Egész éjszaka futballoztak a Mikulás Kupán a csapatok

Az elmúlt hét péntekén rajtolt a kilencedik alkalommal kiírt Éjszakai Mikulás Kupa kispályás labdarúgótorna.

Gróf András

éjszakai mikulás kupa Fotó: Zsedrovits Enikõ

Egész éjszaka pattogott a labda a Dunaújváros Sportcsarnok kis- és nagytermében, ahol ezúttal tizenkét csapat mérte össze a tudását. A torna végeredménye: 1. HOH SC, 2. SZP-Asztalos SE, 3. Steelworkers. Különdíjasok: Pásztor Bálint (HOH SC), legjobb játékos, Kiss Milán (Multisteel Hungary) legjobb kapus, Csányi Dávid (Multisteel Hungary) gólkirály.

A győztes csapat vezetője, Ürmös Zoltán elégedetten nyilatkozott az eredményhirdetést követően.

- A tavalyi éjszakai tornán állt össze először HOH SC néven ez a brigád, és a harmadik helyre sikerült elérnünk. Idén azért jelentkeztünk újra, hogy a legfényesebb éremmel gazdagodjunk, ami sikerült is.A gólkirály, Csányi Dávid boldogan nyilatkozott.- Szeretném megköszönni az egyesületemnek a Dunaferr-DUE-Renalpin FC-nek, hogy megengedték, hogy részt vegyek a Mikulás Kupán. Egyben köszönöm a Multisteel Hungary csapatának, hogy meghívtak és bíztak bennem. Köszönöm a csapattársaimnak a segítséget, hiszen nélkülük nem lehettem volna gólkirály.

Az éjszakai futball bajnoka ezúttal a HOH SC együttese volt Fotó: Zsedrovits Enikő

A legjobb kapusnak járó díjat Kiss Milán érdemelte ki.

- Nagyon jó mérkőzéseket vívtunk kiváló csapatokkal, remek játékosokkal. Sajnos csak a negyedik helyet sikerült megszereznünk, de kárpótol minket az a tudat, hogy a mi csapatunkból került ki a gólkirály Csányi Dávid, és hogy én lehettem ezen az erős tornán a legjobb kapus, amit nagyon köszönök a csapatomnak és a szurkolóknak. Sikerült játékunkkal színt vinni a pályára, és ébren tartani a közönséget, akik végig szurkoltak. Nagyon nehéz éjszaka sportolni, ezért is volt érdekesebb és plusz erőket követelő ez a torna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában