Méltatlan jelenetek a lefújás után

2017.11.10. 19:38

Parázs hangulat és egy találat

A dunaújvárosi kispályás labdarúgó-bajnokság Diablo III. osztályában sorsdöntő összecsapást láthattunk szerdán este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A GasziSportvideo óriási küzdelemben csak egy góllal maradt alul a Kan Ászok csapatával szemben.

Horváth László

Nagy csatát és küzdelmet hozott a rangadó Fotó: Horváth László

A két, energikusan harcoló együttes frissen került fel ebbe a csoportba, így mindenki számára nagy jelentőséggel bírt a csoportelsőség megszerzése. A küzdelemben sokáig teljesen egyenlő állással játszottak. A második félidő 48. percében Csordás István a Kan Ászok vezére rúgta be a győzelmet jelentő találatot. A hátralévő fordulókat figyelembe véve nagy valószínűséggel ők várják majd jobb helyzetből a tavaszi folytatást. A találkozó után értékeltek a csapatvezetők.

Csordás István, Kan Ászok: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, ezért mondtam a társaknak, hogy nagyon figyeljünk végig a meccsen, nekünk kell jobban akarni a győzelmet! Rengeteg helyzet volt mindkét oldalon, a hálóőrök pedig kiválóan teljesítettek. Szerencsére mi találtuk azt a győzelmet érő gólt. Sportszerű mérkőzés volt majdnem végig, kár azért a végén kialakult parázs hangulatért. Gratulálok a csapatoknak, és azoknak is köszönöm, akik ott voltak, de nem jutottak játéklehetőséghez. Végül Tóth János kapusunk, aki a sok munka miatt csak most tudott segíteni nekünk, ő százhúsz százalékot hozott. Gászler Ferenc, GasziSportvideo: – Sajnos ezen a találkozón sem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket, amíg az ellenfélnek a mérkőzés végén egyszer sikerült betalálnia a kapunkba. Sajnos nem tudok szó nélkül elmenni a mellett, hogy a mai napon ismét egy kritikán aluli játékvezetői ténykedésnek lehettünk szemtanúi. Gratulálok a Kan Ászok FC csapatának. Mivel a mérkőzés után kissé elszabadultak az indulatok, ezért a történteket valószínűleg vizsgálja majd a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában