Keretben: Kovács Anna

2017.11.21. 19:00

Gyakorlómeccsek a vb előtt

Hétfőn tizennyolc játékossal megkezdte a felkészülést Kim Rasmussen szövetségi kapitánnyal a magyar női kézilabda-válogatott. A keretben egy dunaújvárosi, Kovács Anna jobbátlövőként szerepel.

Jankó Árpád

A sérültek között Tomori Zsuzsa és Szucsánszki Zita rehabilitációját végzi. A jövő héten fog eldőlni részt vehetnek-e a világbajnokságon.A magyar szövetségi kapitány elmondta, hogy a világbajnokságig kevés edzésük lesz, viszont nagyon erős csapatokkal fognak a vb előtt gyakorolni. A Norvégia, Oroszország, Dél-Korea ellen alapos felmérést jelent majd a magyar csapat játéka. A szövetségi kapitány bejelentette, hogy szerinte a védekezés keménysége, agresszivitása nagyon fontos lesz, támadásban pedig az indításgólok elérésére törekednek majd. Kim Rasmussen szövetségi kapitány munkáját Siti Bea edző és Bakos István kapusedző fogja segíteni.

A világbajnokság előtti mérkőzéseket ráhangolódásképpen nézhetjük a tévén. Oroszország – Magyarország november 23. 20.30 óra, Norvégia – Magyarország november 25. 18.15 óra, Magyarország – Dél-Korea november 26. 16 óra. Az első csoportmérkőzés: Magyarország – Norvégia december 2-án 20.30 órakor. D csoport: Norvégia, Svédország, Csehország, Magyarország, Argentína, Lengyelország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában