Szép volt csajok

2017.11.17. 18:18

Győzelmével őszi bajnok lett a baracsi női labdarúgó-együttes

Remek összjátékkal, pontos és fegyelmezett taktikával a Baracs együttese teljesen megérdemelten írhatott három pontot a Pest megyei női bajnokság déli csoportjának záró fordulójában. Az utolsó forduló eredményével ezzel az élre ugrottak Fehérvári József lányai, a második helyen a Dunaújváros PASE csapata telel.

Horváth László

g

Az utolsó, múlt heti forduló előtt a baracsiak a második, a vendég tatárszentgyörgyiek pedig a harmadik helyen álltak.

Baracs – Tatárszentgyörgy 6-0 (4-0)

Baracs, 50 néző. Vezette: Nagy II. László, Koczka László, Bécs Krisztina.

Baracs: Gyöngyösi É., Magyar H., Zumbulisz M., Miskovitz K., Pasker R., Szatmári M., Bozsik B., Fehérváriné T., Csőke N. Csere: Sraj B., Horog J., Balogh G., Rauf P., Tömöri R.

Góllövők: Magyar Hajnalka 1, Pasker Renáta 3, Bozsik Brigitta 2.

November 12-én, vasárnap 13 órakor a harmadik helyen lévő Tatárszentgyörgy együttesét fogadta Baracs női gárdája. A találkozón egy pillanatig sem volt kérdéses a házigazdák fölénye. Az első negyedóra végén, a 16. percben szabadrúgáshoz jutott a Baracs, amelyre Magyar Hajnalka érkezett kiváló ütemben középen, fejese a védőt érintve jutott a kapu alapvonalán belülre. A 19. percben Pasker Renáta középre adását Bozsik Brigitta csípte el, aki a Baracs második gólját szerezte bomba találatával. A 30. percben az előbb gólpasszt adó Pasker is feliratkozott a góllövőlistára. Egyéni akciója révén már 3-0-ás előnyhöz jutottak a vendéglátók. Két perc múlva ismét Pasker brillírozott, immáron négy gólra növelve a Baracs találatainak számát, húszméteres, felső léc alá tartó lövését nem védhette a vendégek kapusa! A szünetet követően kissé alábbhagyott a hazai gólgyártás, de az 50. percre újra Pasker jutott főszerephez, ezúttal mesterhármassal állítva példát a csapattársak elé, 5-0. Alig tíz perc múlva Bozsik Brigitta második gólját megszerezve tett pontot a tatárszentgyörgyiek szenvedésére. Végül a Baracs kitűnő összjátékkal és kimondottan nagy győzni akarással megérdemelten örülhetett a három pontnak. Az összecsapás végén Fehérvári József edzőt kérdeztük.

A Baracs SE női futballcsapata csoportelsőként zárta az őszi fordulókat. Jobb szélen Fehérvári József edző, a siker kovácsa Fotó: HL

- Nagyon örülünk az elmúlt időszak eredményeinek, amelyre az utolsó forduló tette fel a koronát. Az ősszel a kényszerű edzőváltást követően leültünk a lányokkal átbeszélni az elvárt hozzáállást. A teljesítmény önmagáért beszél, hiszen lehengereltük a tavalyi bajnokot. Nagyon bízom benne, hogy tavasszal innen folytathatjuk. Még egy mérkőzés van hátra a Magyar Kupában, ahol a továbbjutás a cél. A téli időszakban pedig futsal és teremtornák adnak játéklehetőséget a baracsi lányoknak – ismertette a csapat teljesítményét és a jövő terveit Fehérvári József.

A baracsi női csapat igen impozáns eredménnyel büszkélkedhet az őszi mérkőzések gólarányait illetően. Hat győzelem mellett csak egy döntetlent szereztek, azt is a Dunaújváros PASE ellen. A többi összecsapáson nagy különbséggel értek véget a találkozók, természetesen a baracsi lányok javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában