Foci

2017.09.27. 21:25

A DPASE ereje a csapategység

A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az NB III Közép csoportjának nyolcadik fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára.

Gróf András

DPASE

Az újvárosiak szombaton 18 órakor a Pécsi MFC együttesét fogadják.A zsinórban megszerzett harmadik sikert követően az újvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna beszélt az előttünk álló mérkőzés esélyeiről.

- A múlt héten nem volt egyszerű dolgunk, hiszen hátrányból kellett megszerezni a győzelmet. Már nem az első eset volt, hogy a hajrában szerzett góllal nyertünk. A pécsiek ellen hazai pályán sikerült nyernünk, idegenben azonban súlyos vereséget szenvedtünk. Természetesen az itthoni produkciót szeretnénk megismételni. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a pécsi csapatot érintő negatív hírek ellenére, nekik a legerősebb a játékosállományuk. A három pont megszerzéséhez extra teljesíményre lesz szükség. Mentálisan azonban erősek vagyunk, amit bizonyítottunk az elmúlt találkozókon.

A Rákosmente KSE ellen győztes találatot szerző csapatkapitány, Csehi Tamás is a csapategységben bízik.

- A múlt héten úgy volt, hogy végig a kispadon ülök majd, de az eredmény negatív alakulása miatt be kellett állnom. Egymás után a harmadik meccsünket nyertük egy góllal, ami mutatja a csapat erejét. Jelenleg négy pont az előnyünk a pécsiekkel szemben, tehát nekik nagyobb a veszítenivalójuk.

Zvara Dávid is „csapatban” gondolkodik.

- A jó egyéni teljesítményekből áll össze a jó csapatjáték. Nagyon várjuk a pécsiek elleni rangadót, hiszen jobban szeretünk egy ilyen ellenfél ellen pályára lépni, mint egy gyengébbnek mondott együttes ellen. A forduló további párosítása: Rákosmente KSE – Makó-Foci Kft., Duna Aszfalt TVSE – Mórahalom VSE, Kozármisleny FC – FC Dabas, Iváncsa – SZEOL SC, Szekszárdi UFC – Budapest Honvéd-MFA II, Szentlőrinc – Paksi FC II, Hódmezővásárhelyi FC – Vecsési FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában