hosszú hétvége

2018.04.25. 13:00

Kulturális kikapcsolódás Dunaújváros és környékén

duol.hu

Emlőszűrő kamion érkezik

Mobil szűrőkamion fogadja a meghívóval rendelkező hölgyeket Dunaújvárosban április 25. és május 7. között. A rendelési idő hétfőtől péntekig 9.00 és 15.30 között tart.

Retró est és bál az MMK-ban

Retró bállal és vacsorával várja a táncolni vágyó vendégeket az MMK április 27-én, hat órától. Az este folyamán az élőzenét a Turi testvérek szolgáltatják.

Kiállítás a festők munkáiból

A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. kiállítást szervez a rácalmási-kulcsi festőkör tagjainak munkáiból Mester és tanítványai címmel. A megnyitó ünnepség május elsején, 10 órakor lesz a Győry-kastélyban. A kiállítás összefogója Nógrádi Katalin, ART-díjas festőművész.

Koncert a Művész Jazz Klubban

A Szabó/Turcerová/Fiala Trió egyedi hangzású zenéje tölti be a Művész Presszót 27-én, pénteken. Repertoárjukban többnyire saját szerzeményeik szerepelnek, de műsorukban jazz sztenderdek és kortárs zeneszerzők darabjainak egyéni átdolgozásai is helyet kapnak. Az improvizációkban bővelkedő koncert fél kilenctől fél 12-ig tart.

További programlehetőségekért kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában