Rajzokon

2017.12.14. 08:30

Ők nyerték az idei „Élettér-Háttér” című rajzpályázatot!

Hagyománnyá vált már, hogy a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma meghirdeti művészeti képzése keretében rajzpályázatát. 

Szabó Szabolcs

Patakfalvi-Vikh Kincsõ,Fábián Viktória Bernadett,Pammer Vanessza

Ebben a tanévben több mint 50 pályamunkát állítottak ki a Lorántffy Galériában. A korábbi kiíráshoz képest most akár térben is gondolkozhattak a gyerekek. A pályamunkák elbírálásánál zsűritagok voltak: Medvegy Zsuzsanna népművelő, Gáspár Aladár festőművész és Fábos Zsolt a szakképzési centrum sajtóreferense, a zsűri elnöke. Az általános iskolások közül Vadász Enikő, a dunavecsei Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója vehetett át díjat.

A nyertesek: Patakfalvi-Vigh Kincső, Fábián Viktória Bernadett, Pammer Vanessza Fotó: Ady Géza

A középiskolásoknál a művészeti tagozatosok, divatstílus-tervező diákok rajzaiból volt a legtöbb pályamű, de a Pannon Oktatási Központ is szép számmal küldött be munkákat. Első lett Fábián Viktória Bernadett (Lorántffy). Második Patakfalvi-Vigh Kincső (Lorántffy), harmadik Pammer Vanessza (Lorántffy). Különdíjat kapott: Cseppen Alexa Hortenzia és Hoffmann Dóra (Lorántffy), Godányi Lívia (POK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában