Duplázzon, mi felezünk!

2017.10.20. 17:58

Közös akciót indítottak a város kulturális intézményei

Összefogtak a dunaújvárosi kulturális intézmények, hogy még több emberhez eljuttassák a kultúrát. Elkezdődött a Duplázzon, mi felezünk! elnevezésű akció, ami az évad végéig tart.

Balla Tibor

Farkas Lajos, Tóth Éva, Őze Áron, Kováts Rózsa, Verasztó Sándor és Csapó Gábor a tájékoztatón Fotó: AG

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza kezdeményezésére összefogott a Dózsa Mozi Centrum, a Munkásművelődési Központ, a József Attila Könyvtár valamint az Intercisa Múzeum, és közösen meghirdették a Duplázzon, mi felezünk! elnevezésű akciót. Ennek lényege, hogy aki a jegyvásárlásnál felmutat egy két hónapon belül vásárolt, a felsorolt intézmények valamelyikébe szóló jegyet, 50 százalékos kedvezményt kap.

Az akció kizárólag a Bartók kamaraszínház saját bemutatóira érvényes, a vendégelőadásokra nem, a Dózsa Mozi Centrumban pedig csak a vetítésekre, a Galéria Jazz Klub rendezvényeire nem. A tegnapi sajtótájékoztatón Őze Áron, a Bartók igazgatója elmondta, nem a bevételt tartották szem előtt, ez a közönség iránti gesztus, hiszen közös érdek, hogy a kultúrát eljuttassák az emberekhez. Ezzel párhuzamosan kezdődött a Dunaújvárosi Szakképzési Centrummal közös akció is, a Jegyet jegyért néven, aminek a lényege, hogy a centrum szakképző iskoláinak tanulói közül aki 4,5-ös átlag feletti eredményről visz igazolást, a kulturális intézményekbe féláron válthat jegyet fél évig.

A fentiekről szóló megállapodást tegnap aláírta Őze Áron, a Bartók, Farkas Lajos, a múzeum, Tóth Éva, a könyvtár, Kováts Rózsa, az MMK, Verasztó Sándor, a mozi, és Csapó Gábor, a centrum igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában