tippek kikapcsolódásra

2018.02.19. 12:00

Kultúrprogramok a hétre Dunaújvárosban és környékén

Könyvbemutató, filmdráma és kiállítások várják a kedves érdeklődőket a héten.

duol.hu/Szabó Szabolcs

Két kiállítás a KMI-ben

Csütörtökön délután két új egyéni kiállítással jelentkezik a Kortárs Művészeti Intézet. Az Uitz Teremben a Munkácsy-díjas festőművész, grafikus Borgó (György István Csaba) ószövetségi témájú triptichonjai láthatóak – Jónás merülései címmel. A tárlatot megnyitja a kiállítás kurátora, Faludy Judit művészettörténész, valamint Gyukics Gábor költő, műfordító és Dóra Attila klarinétművész. A Kortárs kistermében és a pincegalériában pedig Vachter János fotográfus Kísérletek és Illuziók című tárlata várja majd a közönséget. E kiállítás 18 órakor nyílik és Széplaky Gerda filozófus, esztéta ajánlja majd az érdeklődők figyelmébe.

Retró mesevetélkedő az MMK-ban  

Pénteken a 16.30-tól kezdődő érdekes és izgalmas eseményre invitálják az érdeklődőket. Továbbá várják hozzá négy fős csapatok jelentkezését.

Kérdések és fealadatok sokasága várja majd a csapatokat Fotó: Zsedrovits Enikő

Téltemetés Mezőfalván

Február 24-én,16.30-tól a Piac téren várják a szíves érdeklődőket. Többek között tűzzsonglőrök és busók is fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. A műsor részeként kiszebábot is fognak égetni máglyán.

Bővebb programajánlóért kattints ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában