Vörös veréb

2017.09.15. 11:44

A dunaújvárosi uszodában forgatott az Oscar-díjas Jennifer Lawrence

A teljes egészében Magyarországon forgatott kémfilm első előzetesében már fel is tűnik uszodánk!

Elekes Gergő

Forrás: Youtube

Hatalmas titkolózás mellett zajlott február 18-19-én a Fabó Éva Sportuszodában a népszerű színésznő legújabb filmjének, a Jason Matthews könyvéből készült Vörös verébnek a forgatása, melynek a napokban jelent meg az első hivatalos előzetese.

Az Éhezők viadal szupersztárja, akit a Napos oldal című filmért Oscar-díjjal jutalmazott a Filmakadémia, ezúttal egy orosz kémnőt alakít, akit arra képezték ki, hogy minden vonzerejét bevetve csábítsa el férfi riválisait, így megszerezvén a CIA legfontosabb titkait.

Az alkotást az a Francis Lawrence rendezi, aki az Éhezők viadala második és harmadik részén már dolgozott együtt a színésznővel, Jennifer mellett pedig feltűnik még Joel Edgerton (Warrior – A végső menet, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza) és az Oscar-díjas Jeremy Irons is, de számos magyar színészt is láthatunk majd a 2018 márciusában érkező thrillerben.

Kiemelt kép: Red Sparrow Trailer/Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában