Rockmaraton 2024

2024.07.09. 18:00

Két nap múlva indul a Rockmaraton

Már szinte minden készen áll, hogy elkezdődhessen a jubileumi, 30. Rockmaraton fesztivál a Szalki-szigeten.

Balla Tibor

Fotó: Laczkó Izabella

Már az utolsó simításoknál tartanak a szervezők, állnak a színpadok, a rendezvénysátrak, készül az Off-Rock Tanya berendezése, hogy csütörtökön 10 órakor megtörténhessen a kapunyitás, és beáramoljon a tömeg a területre. 

Fotó: Laczkó Izabella

Az idei fesztiválon is nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, ezért repohár rendszert vezetnek be. A repohár ára 500 forint. Ezt vagy újratöltik, vagy kicserélik a következő rendelésnél. Ha már nem rendelsz újat, a pohárért egy tokent adnak, ami bármikor pohárra váltható, de a végén a kemping bejáratánál, a merch sátor melletti fesztiválkasszában készpénzre váltható. Jó tudni, hogy a Barba Negraban kapott tokeneket is elfogadják.

A könnyebb lejutás érdekében a helyi járatok mellé beszáll az Atlasz busz is. Ezek a járatok a vasútállomástól a Szalki-szigetre és onnan vissza közlekednek. Természetesen lesznek a városban egyéb megállók is, ezeket a fesztivál honlapján teszik közzé. A Rockmaraton területén idén nem lesz trafik. Ezért kérik a szervezők, hogy mindenki vigyen magával elegendő dohányipari terméket, hogy ne legyen gond a fesztivál alatt.

Fotó: Laczkó Izabella

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában