A Gru minyonok Dunaújvárosban

2024.06.16. 07:00

Legény- és lánybúcsú az Ambrózián

Az első Ambrózia fesztivál nemcsak a professzionális szervezésről és kitűnő produkciókról lesz emlékezetes, hanem az erre az estére időzített egymástól független legény- és lánybúcsú miatt is.

Várkonyi Zsolt

A legény- és lánybúcsú résztvevői egymásra találtak egy fotó erejéig

Fotó: Teszár Ákos

A legény- és lánybúcsú nem csak a szingliségtől búcsúzó fiatalok miatt lett érdekes, hanem azért is, mivel ők a Welhello együttes koncert részesei és részei is lehettek. A fiúk - sárga és kék szerelésükben - a Gru  című meséből léptek ki, amelynek szereplői a minyonok. Nos, ezek a minyonok, akik férfitársukat búcsúztatták a gondtalan szingli élettől, készítettek egy közös fotót az éppen lánybúcsút tartó piros ruhába öltözött csinos hölgyekkel, akik éppen ugyanezt tették az ő barátnőjükkel.

Miközben a lányok "felszívódtak" a tömegben, vagy egyszerűen csak nem vállalták a színpadi megmérettetés, a fiúk színpadra álltak, mert Fluor Tomi, a Welhello együttes frontembere felhívta őket oda, ahol közös fotót készítettek a fellépő zenészekkel és stábjukkal. A közönség nagy ovációval és tapssal fogadta a fiatalokat és azt a gesztust, amiben részesültek.

Fluor Tomi (mikrofonnal a kezében) a színpadra hívta a legénybúcsú résztvevőit - Grut és a minyonokat Fotó: Teszár Ákos

A koncert és maga az Ambrózia Fesztivál ezért is emlékezetes lesz. A fiataloknak meg minden jót kívánunk a házas élethez is! 

A jövő(jük) elkezdődött.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában