Beszélj!

2023.09.27. 18:00

Domján Edit életéről láthatnak színielőadást Kisapostagon

Idősek Világnapja alkalmából Kisapostag Község Önkormányzata remek előadással kedveskedik az idősebb korosztálynak, de szívesen látnak a kultúrára fogékony más életkorú lakosokat is. Az előadás 2023. szeptember 30-án lesz 19 órai kezdettel. Megtekintése ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Dévényi Ildikóval, a Beszélj! című előadás rendezőjével telefonon beszéltünk, aki elmondta, hogy nagyon szeret Kisapostagra jönni. Igazán kedves emberek élnek itt. Az eddigi előadásaik alkalmával megtapasztalták, hogy annyira befogadóak, szinte együtt éltek a darabokkal. Jelen előadásban Domján Edit, egy tragikus sorsú színésznő életét dolgozták fel. Pivarnyik Anikó írta a darabot és Lukács Melindával együtt játsszák majd közösen Domján Edit szerepét. Az előadás koreográfiája rendkívül érdekes, hiszen a Domján Edit mellett megjelenik a másik énje is, aki mindenáron le kívánja beszélni saját magát az öngyilkosságról. A darab rendkívül érzelmes, aki megtekinti az előadást nem fog csalódottan távozni a kultúrteremből. 

A Pivarnyik, Dévényi, Lukács trió már bebizonyította, hogy igényes és egyben szórakoztató módon tud a közönség elé olyan témát állítani, amely sokak számára egy ismert ember eddig ismeretlen életszakaszát mutatja be érdekfeszítő módon. 

A hivatal titkárságán jelezzék részvételi szándékukat a 0625506580 telefonszámon. Még 40 hely van szabadon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában