Jam és versfeldolgozások

2023.06.27. 12:00

Sugárútról a Kaptár színpadára

A nyár beköszöntével ismét ingyenes koncerteket kínál hétvégente a Kaptár Garden. Ez a hétvége sem kivétel, két fellépés, mindkettőben erős a dunaújvárosi kötődés.

Balla Tibor

Fotó: Laczkó Izabella / archív

Aki már megfordult az eddigi két, Sugárúti fesztivál valamelyikén, annak nem kell túl sokat magyarázni, milyen zenei stílust és színvonalat jelent az Almasi Music. Ők azok, akik a fesztivál estéjén a Vasmű út közepén muzsikáltak mindkét évben. Bár tagjaikkal viszonylag ritkán találkozunk, bizony száz százalékban dunaújvárosi bandáról beszélhetünk. Június 30-án, pénteken este fél kilenckor a Kaptár Garden színpadán egy szűkített formációval találkozhatunk, egyedül az énekes, Klemen Angelika nem lesz velük, viszont az I AM néven futó formációban ugyanúgy ott van Almási Endre (gitár), Farkas Csaba (bass, vokál) és Szekeres István (dob), tehát ugyanarra a magas színvonalra számíthatunk tőlük. Akkor viszont bajban lennénk, ha a repertoárról kellene tájékoztatnunk, ugyanis az I AM egy elsősorban jamre fókuszáló zenekar, gyakorlatilag egy számot se tudnak, de lényegében minden egyes alkalommal írnak egy újat. 

A következő napon, vagyis július 1-én, szombaton a 4T elnevezésű akusztikus formáció koncertjére várják az érdeklődőket. A Göbölös Virág, Karácsony Rebeka, Bosnyák László, Sinczki Gábor, Horváth András, Kurkó Lajos összeállítású zenekar versfeldolgozásokkal, saját dalokkal, pozitív vibe-okkal érkezik a Kaptár Garden színpadára. Már csak az a kérdés, ennyien hogy fognak elférni a zsebkendőnyi színpadon. A jó hír, hogy a Kaptár rendezvényeire a belépés egész nyáron ingyenes, a koncerteket fent tartják a Kaptár Gardenben, és csak rossz idő esetén lent. Mindemellett a nyár végéig minden péntek Arany Péntek, tehát akciós csapolt sör kapható, és hogy a koncertek előtti és utáni időt is el lehessen ütni, már lehetőség van társas- és kártyajátékok bérlésére is a Kaptárban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában