Wesley-Da Capo iskola

2023.03.22. 07:00

Remekelt a Wesley-Da Capo

Az elmúlt héten az intézmény tehetséges munkatársa és növendékei, különböző, magas színvonalú versenyeken értek el lenyűgöző eredményeket.

Szente Patrícia

Forrás: Facebook

A versenyen részt vevők ismét öregbítették a művészeti iskolájuk hírnevét

A sikerek a Topolyai Zenei Napok elnevezésű rendezvényen kezdődtek. A március 16-án, csütörtökön megrendezett „Égi Húrok” nevezetű, 8. Nemzetközi Gitárversenyen Marics Tamás, a Da Capo gitártanára is részt vett, és színvonalas játékával első helyet ért el.

Ezután bronz minősítéssel folytatódott a Wesley-Da Capo AMI sikerszériája. A törökszentmiklósi II. Nemzetközi Gordonkafesztiválon március 17-én, pénteken Kapusi Adél állhatott fel a dobogó harmadik fokára. A versenyen remekelő ifjú tehetség felkészítő tanára Kurina Laura, korrepetítora pedig Kolesznyicsenko Inna volt. 

Harmadik díjat nyert a csoport az „Inna utcája” koreográfiájával

Szombaton pedig az iskola modern táncosai sziporkáztak. A Makón tartott XXXII. Országos Táncművészeti Fesztivál elődöntőjén ugyanis a Da Capo Rózsák csoportja kaparintotta meg a dobogós harmadik helyet az „Inna utcája” című koreográfiájával, ifjúsági korcsoportban, a kortárs­tánc nagycsoport kategóriájában. A Füsi Gyöngyi által felkészített és koreografált csoport így betáncolta magát a Táncpedagógusok Szövetsége által szervezett rendezvény országos döntőjébe. 

A versenyen részt vevők káprázatosan szerepeltek, emellett pedig nem utolsósorban fantasztikus élményekkel is gazdagodtak, és öregbítették művészeti iskolájuk, a Wesley-Da Capo hírnevét. Gratulálunk nekik!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában