Könyvajánló

2023.03.24. 16:00

Felfedezni a korlátlan tudást

A kiadók újdonságaiból és sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

DH

Fotó: JK

Clarissa Pinkola Estés: Farkasokkal futó asszonyok 
Minden nőben él egy zabolátlan ősi erő, ami összekapcsol minket eredeti, időtlen lényünkkel, azzal a forrással, amelyet a női ösztönök és megérzések, a szenvedélyesség, a kreativitás és a korlátlan tudás jellemez. A társadalomba való beilleszkedés során azonban többé-kevésbé megszakadt vele a kapcsolatunk, hiszen a civilizáció merev szerepekbe próbál kényszeríteni bennünket, és elfedheti előlünk saját lelkünk mélyebb üzeneteit. Ha nem találjuk az utat e természetes forrás felé, könnyen a félelmek és szorongások áldozataivá válhatunk. Clarissa Pinkola Estés világhírű könyve képes megtanítani a nőket arra, hogyan lehet helyreállítani a megbomlott egyensúlyt. Utat mutat, hogy megtaláljuk a vitalitást és az ősi, korlátlan tudást, ami minden nő szépségének alapja. 

A szerző 30 évnyi kutatás és gyógyítás eredményeit osztja meg olvasóival. Begyógyítja az érzelmi sebeket, és segít újra megtalálni a kapcsolatot belső bölcsességünkkel. 
A szerző, aki pszichológus, jungiánus analitikus, mesemondó és -gyűjtő, a denveri C. G. Jung Center igazgatója, ezzel a művével hatalmas népszerűségre tett szert. Könyvét nemcsak nőknek ajánljuk, hanem azoknak a férfiaknak is, akik elég bátrak ahhoz, hogy együtt száguldjanak a „farkasokkal futó” asszonyokkal. (Forrás: Líra) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában