Mazsola percek

2023.03.21. 11:00

A történetmesélés világnapja alkalmából játékos-kreatív délután várja az érdeklődőket

A könyvtárlátogatást nem lehet elég korán kezdeni. A könyvek és az olvasás megszerettetése a József Attila Könyvtárban a Mazsola percekkel kezdődik.

DH

Az olvasóvá nevelés első lépcsőfoka a könyvtárban

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A háromhetente péntekenként jelentkező, kis csemetéknek és szüleiknek szóló dalos-mondókázós foglalkozás nagy népszerűségnek örvend a város gyermekkönyvtárában. 
Az intézmény munkatársai (Marcsi néni és Orsi néni) alkalomról alkalomra gondoskodnak arról, hogy a leendő olvasók és a szülők is egy vidám, tartalmas órát töltsenek el közös énekléssel, vidám játékokkal. Így volt ez a legutóbbi találkozón, március 17-én is. A további tavaszi időpontok: április 14., május 5. és május 26. 

Vidám foglalkozások sora várta az apróságokat Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az intézménnyel kapcsolatos további hír, hogy a József Attila Könyvtár szeretettel vár minden kicsit és nagyot március 23-án, csütörtökön, 13 órától egy mesés-játékos-kreatív délutánra a történetmesélés világnapja és a víz világnapja alkalmából a gyermekkönyvtárba. Szintén ezen a napon 16 órától pedig papírszínházi előadás várja majd az érdeklődőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában