Az élőzene varázsa nem pótolható

2023.02.06. 09:00

Cukrászdai szóló, négy- és hatkezes a zongorán

Pár napig úgy tűnt, ezúttal elmarad az aktuálisan meghirdetett fellépés a Zenélő cukrászda sorozatban, ugyanis az előadó megbetegedett, és a szervezők nem is találtak senkit, aki vállalta volna a beugrást a közelgő időpontra tekintettel.

Balla Tibor

Ezúttal is sokan voltak kíváncsiak az ingyenes koncertre

Fotó: Laczkó Izabella

Pénteken este azonban mégis megtelt közönséggel a terem, és mégis volt, voltak, akik muzsikálásukkal egy kissé kibillentették a hétköznapokból a közönséget. És még a sorozat alapelve sem sérült, amely szerint ezeken a mini hangversenyeken a Sándor Frigyes Zeneiskola tanárai és tehetséges növendékei közös koncertet adnak a kávéházi közegben. 

Róka Lilla nem csak zongorázott, hegedült is Fotó: Laczkó Izabella

A megmentő Tágincevá Irén zongoratanár volt, aki növendékeit is hozta az eseményre. Róka Lilla, ­Sztruhár Szabolcs, Tágincevá Támila zongora hatkezese még egy újrázást is kikövetelt. Lilla egy másik produkcióban hegedült, Tamilá pedig dobolt. Tágincevá Irén több darabbal is készült, de Király Izabellával közösen egy négykezesre is vállalkozott. 
A koncert sikere ismét bizonyította, hogy szükség van az ilyen eseményekre, az élőzene varázsa nem pótolható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában