Aki nem hiszi, járjon utána...

2023.01.24. 16:00

Sikerrel zárult az újjáélesztett előszállási zenészbál

Néhány éves szünet után – Farkas László hathatós közreműködésével –, a hétvége szombatján újra megrendezték a településen a zenész mustrának is beillő zenészbált. A siker pedig nem maradt el.

Kecskés Zoltán/FMH

Akik nélkül nem jöhetett volna létre az esemény. Forrás: Szervezők

A helyi kultúrházban rendezett nagyszabású vigadalmon igazi jamboree hangulat volt, amelyről a Montana Zenekar (Solt), a Szabó duó (Nagyvenyim), a Főnix Boys (Paks), Joy Party Zenekar (Paks) és a Szamaras Zenekar (Nagykarácsony) gondoskodott. Az esemény atyja pedig örömmel számolt be a FEOL-nak a tapasztalatokról:

A zenekarok ismét megmutatták, hogy hogyan kell minőségi zenével órási hangulatot varázsolni a táncparkettre.
Forrás: Szervezők

– Nagy örömmel jelenthetem, hogy sikeresen zárult a rendezvényünk. Vendégeink teljes létszámban megjelentek, így telt házzal zajlott le. A vasárnap és a hétfői napom is a köszönetek áradásával és azok válaszolásával telik. Elmondhatom, hogy mindenki jól érezte magát. A zenekarok ismét megmutatták, hogy hogyan kell minőségi zenével órási hangulatot varázsolni a táncparkettre. Szerénység nélkül kijelenthető, hogy profi előadásmódban szuper zenékkel láttak el bennünket. Majdhogynem koncerthangulatot teremtettek, mivel állandó telítettség volt a tánctéren, óriási tapsviharok mellett. Büszkeséggel tölt el, hogy szervezőtársaim hozzáállása kifogástalan volt, hiba és feszültségmentes napot zárhattunk reggel 6 órakor. Köszönet illet mindenkit, akik részt vettek az esemény szervezésében és lebonyolításában. Egyet megígérhetek: jövőre ugyanitt találkozunk és együtt énekeljük, hogy ÚJRA ITT VAN A NAGY CSAPAT! – nyilatkozta Farkas László.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában