Könyvajánló

2023.01.23. 16:00

Működik benne az erő

Lapunk a kiadók újdonságaiból, és sikerlistás kötetekből ajánl olvasnivalót.

DH

Meddig lehet fenntartani az ártatlanság csalfa látszatát?

Fotós: Jakab Klára

Ashley Carrigan: Silver 
Szenvedélyesen élni, és emberfeletti küzdelmet vívni. 
Mit szólnál hozzá, ha a testedet és az elmédet nem csak kizárólag Te uralnád? Ha egy rejtélyes erő hihetetlen dolgokra tesz képessé? 
Ki a bűnösebb, a megrögzött gonosztevő, vagy te, aki elkapod, önkényesen igazságot szolgáltatsz, és bosszút állsz az áldozataiért? 
Meddig lehet fenntartani az ártatlanság csalfa látszatát, megőrizni a rettenetes titkot? Mit kellene tenned, ha éppen az a személy a legnagyobb kockázat rád nézve, akit a legjobban szeretsz? Talán vele is végezned kell, miként a többiekkel? 
Mindezt úgy, hogy még csak huszonéves vagy... 

Jordan Danforth Hansen kettős életet él. Napközben az orvosira jár, éjjel azonban önbíráskodó igazságosztóként tevékenykedik. Kockázatos játszmája közepébe betoppan egy jóképű zsaru, hogy alaposan felkavarja a lány életét. Miközben a benne lakozó mágikus erőenergia után kutakodik, egy titokzatos csoport is szemet vet rá. 
Precízen véghez vitt sorozatgyilkosságok, misztikum, kusza érzelmi szálak, egy titkos társaság és a régmúlt sötét árnyai... 
„Ashley mindig ámulatba ejt. Őszintén meg vagyok döbbenve ettől a könyvtől a lehető legjobb értelemben. Keserédes történet izgalmas és megható pillanatokkal.” – így ajánlja a kötetet a moly.hu-n @Nova_5. 
Aki szereti a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket, azoknak tetszeni fog! 

Ashley Carrigan életében az írás a nyolcvanas évek elején titkos kis hobbiként indult. Később komolyabban kezdett foglalkozni vele, és 1999-től sorra készültek a regényei. Az első komplett könyv a Bukott angyal volt, a Morwen sorozat első része. Először blogon tette közzé írásait, ahol meglepően pozitív fogadtatást és biztatást kapott. 2007-től sok-sok évnyi sikertelen kilincselés után végül 2012-ben a Publio Kiadó közreműködésével megjelent az első publikálása Halál és Gloria címmel. 14 regénye jelent meg a Publio Kiadónál. A Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek kategóriában 2017-ben az ünnepi könyvhétre jelentette meg Árnyjátékos című regényét majd – roppant termékeny szerzőről lévén szó – az Ikrek hava, a Suttogó-völgy, Az oroszán árnyékában, a Tűzvarázsló is megjelent. A kiadó csak 16 éves kortól ajánlja! (Forrás: Líra) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában