Két év után

2022.12.05. 09:00

A Móricz Iskola Adventi Koncertje a Főtemplomban

Két év járványügyi kényszerpihenő után térnek vissza a Móricz kórusai a nagytemplomba

duol.hu

Fotó: amatőr

A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola kórusai és diákcsoportjai szeretettel várják koncertjükre közönségüket és az érdeklődőket adventben a dunaújvárosi Krisztus Király főtemplomba. A minden alkalommal teltházat vonzó, nyilvános és díjtalan hangversenyre december 8-án (csütörtökön) kora este, 17 órai kezdettel kerül sor.

Az ének-zenei nevelés és oktatás területén is élen járó iskola hagyományos karácsonyváró koncertje a legnagyobb érdeklődésre számot tartó komolyzenei rendezvények sorába tartozik városunkban. Az elmúlt két évben erre járványügyi okokból nem kerülhetett sor.

A koncerthelyszínt biztosító Dunaújvárosi Római Katolikus Plébánia ezúton is kéri a „télikabátos” hangversenyre látogatókat, hogy – lehetőség szerint – öltözzenek melegen, valamint a parkolási gondok elkerülése érdekében a koncerthelyszín megközelítése – személygépjármű használata nélkül – tömegközlekedéssel vagy gyalog javasolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában