Ajánló

2022.11.11. 16:00

A történet megért egy tévésorozatot

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

DH

Intellektuális kihívást jelent az olvasónak Fotó: JK

Christian Cantrell: Hatáseffektus 

Huszonkét emberrel végeznek világszerte. Az áldozatok között semmilyen kapcsolat nincs, esetük körülményei teljesen eltérőek, ám egy dolog mégis összeköti őket: mindegyikük testén egy számsort hagy az elkövető – valakinek a bőrébe égetik, másnak tetoválják vagy belevésik. 

Miután a nyomozóhatóságok képtelenek bármiféle mintát találni az esetek között, és fogalmuk sincs róla, hogy ki lehetett a gyilkos, a CIA egyik elemzőjére, Quinn Mitchellre vár a feladat, hogy felderítse a rejtélyes gyilkosságsorozatot. A rejtett mintázatok feltárásában jeleskedő Quinn hamarosan nyomokra bukkan. Ellenfele látszólag korlátlan erőforrásokkal rendelkezik, ám a rutinos elemző felkészült minden eshetőségre. Egyet kivéve: valójában ki mozgatja a szálakat... 

Christian Cantrell kíméletlen tempót diktáló techno­thrillere ideális választás Michael Crichton és Blake Crouch könyveinek kedvelői számára. A történetből a Disney készít tévésorozatot. 

„A Hatáseffektus igazi intellektuális kihívást jelent, fogós etikai kérdéseket vet fel, közben végig rendkívül szórakoztató” – szerepel a Publi­shers Weekly magazin kritikájában.

(Forrás: Líra) DH 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában