Színházi előadás Perkátán

2022.07.12. 17:00

Sziporkázóan humoros, izgalmas történetet adtak elő

Az ercsi színházi társulat ismét bizonyította a sokoldalú, színvonalas felkészülését a perkátai közönség számára.

duol.hu

Forrás: perkata.hu

2022. július 9-én a Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely felolvasó-színházi játéka hangzott el, Tamási Áron születésének 125. évfordulója alkalmából.

Az Énekes madár magával ragadó története hét szereplő hangján elevenedett meg. A székely népi játék az író egyik legszebb története: a szerelemről, a boldogság kereséséről, a fiatalságról, az ifjúság utáni vágyról, a szabadságról, írja a perkata.hu.

Fotók: perkata.hu

A történetben vágyak kereszttüzében, generációk összefeszülésében lángol fel a mindent elsöprő és mindent megtisztító szerelem.

Murzsa Kata rendezésében, – és játékában, valamint Mészáros Géza, Murzsa Renáta, Pupp Fanni, Szalay Csilla, Trepák László és Vajdics Ákos szereplésében, – a sziporkázóan humoros, izgalmas történet előadását nagy érdeklődéssel és tapssal jutalmazta a közönség.

Köszönjük, hogy immár hatodik alkalommal is eljöttek a településünkre, hogy élménnyel gazdagítsák Perkáta kulturális életét!

Lászlóné Szabó Edit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában