Tamási Áron: Énekes Madár

2022.07.05. 15:00

Székely népjáték lesz Perkátán

A mű egy csodálatos mese a szerelemről, a boldogság kereséséről, a fiatalságról, az ifjúság utáni vágyról, a szabadságról, és annak kutatásáról.

duol.hu

A történetben vágyak kereszttüzében, generációk összefeszülésében, végzetes ellentétek kiéleződésében lángol fel a mindent elsöprő és mindent megtisztító szerelem. A csodákkal és varázslattal teli, sziporkázóan humoros és izgalmas történetben 7 szereplő mesél egy kismadár földöntúli erejéről, amely valóra váltja az igaz szerelmet és legyőzi még a halált is. Az előadás jellegét tekintve felolvasószínház. Vagy hangjáték.

A tájékoztatás szerint animátorokként adják elő a történetet úgy, hogy megjelennek a színpadon, mindenki a saját szerepét formálja, de a történet felolvasásként, hangban elevenedik meg a közönség számára. A Mesélő mondja el a történéseket, miközben a többi szereplő a hangját és Tamási Áron lebilincselő szövegét adja át a hallgatóságnak.

Időpont: 2022. július 9. 18.00, Helyszín: Faluház, Perkáta, Szabadság tér 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában