Könyvajánló

2022.05.24. 16:00

Veszélyes nyomozás

A Dunaújvárosi Hírlap független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás könyvekből ajánl olvasnivalót.

duol.hu

Robert Bryndza: West Country ragadozója – Kate Marshall 3. 
Tizenhárom évvel korábban az eltökélt fiatal újságíró, Joanna Duncan által leleplezett politikai botrány súlyos következményekkel járt. Nem sokkal a cikk megjelenése után a nőnek örökre nyoma veszett. Joanna anyja, aki azóta sem tud belenyugodni lánya eltűnésébe, Kate Marshall és Tristan Harper nyomozóirodáját keresi fel. A sok apróbb megbízás után Kate-éket kifejezetten feldobja, hogy egy klasszikusan döglött ügyön dolgozhatnak.Amikor megkapják a rendőrségi nyomozás aktáit, sorra veszik ugyanazokat a gyanúsítottakat és nyomokat – csakhogy ők más eredményre jutnak. Joanna személyes tárgyai között Kate felfedez egy feljegyzést: két fiatalember nevét, akik akkoriban szintén nyomtalanul eltűntek. 

Joanna anyja, Kate Marshall és Tristan Harper nyomozóirodáját keresi fel, és megbízza őket a lánya felkutatásával Fotó: Bajusz György

Ahogy kibomlanak előttük az eltűnt személyek utolsó napjainak eseményei, rádöbbennek, hogy Joanna talán sokkal sötétebb titokra bukkant, mint azt bárki is sejtette volna. Minél közelebb kerülnek a nagy leleplezéshez, annál veszélyesebbé válik Kate és Tristan számára a hajsza... 
Kate Marshall immáron hivatalos magánnyomozóként bizonyítja, hogy egyetlen szövevényes ügy sem lehet megoldhatatlan számára. Robert Bryndza most sem okoz csalódást az olvasóknak, akik az utolsó oldalakig izgulhatnak a főhősökért. 
(Forrás: bookline.hu) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában