Könyvajánló

2021.12.27. 18:00

Verstappen pályafutása

A Dunaújvárosi Hírlap független kiadó könyveladási adatai alapján összeállított sikerlistás könyvekből ajánl olvasnivalót.

duol.hu

Simon István: Max Verstappen – Született bajnok 

Max Emilian Verstappen egyike a keveseknek, akik rögvest felforgatták a Formula–1 világát, amint betették oda a lábukat. 

Nyers tempóját Sennáéhoz, precizitását Prostéhoz, becsvágyát Manselléhez szokták hasonlítani. Emellett a közösségi médián keresztül bárki beleláthat, hogyan éli mindennapjait barátnőjével, Kelly Piquet-vel, a korábbi háromszoros F1-es világbajnok Nelson lányával – és kész is a XXI. század tökéletes gladiátora. 

 

Mindent megtudhatunk a versenyző sportkarrierjéről Fotó: Bajusz György/Dunaújvárosi Hírlap

A holland versenyző hat szezonnal és több mint 130 GP-részvétellel a háta mögött Lewis Hamilton első számú kihívójává lépett elő 2021-ben, és saját bevallása szerint biztos abban, hogy egyforma versenyautóban megverné az angol rekordert. Ezt a magabiztos elszántságot láthatjuk minden második vasárnap, amikor Max Verstappen felper­zseli maga mögött a versenypályákat. 

Lehet szeretni vagy nem szeretni, egy biztos: Max az F1 következő állócsillaga – Egy izgalmas végjátékban elnyerte Hamilton elől a világbajnoki címet 2021-ben – akinek lenyűgöző pályafutását Magyarország legfelkészültebb szak­írójának, Simon Istvánnak könyvében kilométerről kilométerre nyomon követhetik az olvasók. 

(Forrás: bookline.hu) 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában