Október 6-án

2021.10.04. 17:00

Mese és terápia Boldizsár Ildikóval

duol.hu

Október 6-án a József Attila Könyvtár vendége lesz a neves mesekutató, író, meseterapeuta, a dunaújvárosi születésű Boldizsár Ildikó. Meseórája a gyermekkönyvtárban 14 órakor – bejelentkezés szükséges –, a felnőttkönyvtárban 17 órakor kezdődik. Boldizsár Ildikónak 1991-ben jelent meg első mesekönyve Amália álmai – Mesék a világ legszomorúbb boszorkányáról címmel, amely a megjelenés évében Az év könyve Artisjus-díjat kapott.

Meseterapeutaként 1996-ban kezdett dolgozni, gyerekkórházakba járt mesét mondani a betegeknek, és eközben tett szert azokra a tapasztalatokra, amelyek gyógyító munkájában segítették. 2014 januárjában megalapította a Metamorphoses Meseterápiás Egyesületet, és létrehozta a Fabuláriumot, a tértől és időtől független tudástárat, amelynek szellemi vezetője. 2021-ben Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése által alapított Dunaújváros Ifjúságáért díjat kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában