tárlat

2021.10.05. 08:00

Lélekemelő kiállítás az evangélikus templomban

Számos remek alkotó kiváló munkáját tekinthetik meg az érdeklődők a kiállításon

Szabó Szabolcs

Az alkotók az evangélikus templom kiállítóterében

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Michael Nap Ünnepnapot tartott szombaton kora délután a Michael Út Szellemi Műhely a helyi evangélikus templomban. Az esemény főszervezője, Molnár József felszólalásában kifejtette: – A jelen világ kihívásai mellett nagyon fontos, hogy a belső összekapcsolódásra is koncentráljunk. Ma ünnepet ülünk, de fel kell tennünk magunk és mindenki számára is azon kérdést: mit is jelent pontosan az ünnep fogalma. Meglátásom szerint a közösséget, a közösség gondolatot jelenti. E kiállításon számos remek alkotó több kiváló munkája várja a látogatókat, egy hónapon át – mondta el Molnár József.

Az evangélikus templom kiállítótermében Kulcsár Edina, Kiss Viktor, Szabó Sipos Barnabás, Maurer Péter, Keleti Anikó munkái láthatók.

A tárlat munkái egy hónapon át láthatók a galériában

Még a megnyitó előtt Molnár József arra kérte a látogatókat, hogy egy-egy kis gyertya elhelyezésével alkossanak egy mérleget. – Meglehet, ez furcsának tűnik, de ezen lépéssel egy saját kis közösséget alkottunk. Úgy vélem, ilyen és ehhez hasonlóan önállóan működő és gondolkodó közösségre nagy szükség van a mai világban.

Az alkotók az evangélikus templom kiállítóterében
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában