elismerés

2021.08.21. 17:29

Őze Áron díjat kapott

Június 25. és augusztus 19. között, 55 nap alatt csaknem 60 programot valósítottak meg a Gyulai Várszínházban. Az évadértékelőn Szabó K. István, Őze Áron és Szilágyi Enikő is kapott díjat.

duol.hu

20210120 Dunaújváros Portré, interjú Évértékelő a Bartók Kamaraszínházban A képen: Őze Áron igazgató Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A Gyulai Várszínház Művészeti és Társadalmi Tanácsadó Testülete augusztus 19-ei évadzáró ülésén értékelte az 58. évad programjának megvalósítását, írja a szinhaz.online. Erről dr. Elek Tibor igazgató és dr. Görgényi Ernő polgármester tájékoztatta a sajtó munkatársait. Elmondásuk szerint a testület tagjainak egyöntetűen az volt a véleménye, hogy a Gyulai Várszínház történetének leggazdagabb, legsokszínűbb, legtartalmasabb, s egyúttal – a nézőszámot, a jegyárbevételt, a szakmai visszajelzéseket és közönségvéleményeket tekintve – a legsikeresebb évadát tartotta meg ezen a nyáron. Június 25. és augusztus 19. között, 55 nap alatt csaknem 60 programot valósítottak meg.

Gyula Város Önkormányzata által alapított Havasi István-díjat kapta Őze Áron rendező, a Győrei Zsolt–Schalachtovszky Csaba Hamlear című darabjának eredeti és kiemelkedő színvonalú megrendezéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában