Wesley-Da Capo

2021.06.29. 17:00

Ha művészeti iskola mutatja meg a tánc örömét

A dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala már egy éve tarol a világban, népszerűsítve, hogy az élet szép, még a pandémia idején is.

Balla Tibor

A Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola az idei tanévet sem tudta a szokásos gálaműsorral zárni, ezért magukra formálva csatlakoztak a Jerusalema-tánckihíváshoz, végül ez lett az évzáró projektjük, amelyen minden tanszakuk bemutatkozik.

Saját szájízük szerint adták elő a koreográfi át Fotók: WDC

Egy művészeti iskolában talán magától értetődik, hogy saját ízlésére formálja, és a zenét saját feldolgozásban, saját zenész tanáraikkal adják elő. A tánc élet­örömét, a Jerusalema-kihívás üzenetét sok és sokféle kis- és nagycsoportos táncbetétek tarkítják, és nem igyekeztek minél egyszerűbben megúszni, különböző külső helyszínek is megjelennek, mint a Petőfi liget általuk kifestett padjai, vagy a Duna-part.

Azok a sugárzó arcok nem csak a tánchoz, az élethez is kedvet adnak

Az ő személyre szabott üzenetük is egyszerű: Muzsikálunk, táncolunk, rajzolunk, festünk. Ha tetszett, csatlakozz hozzánk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában