dzsoki

2021.05.19. 17:00

Horváth Tamás forgatott klipet a zalaegerszegi olajipari múzeumban

Szokatlan, ám megtisztelő kérés érkezett nemrég a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeumhoz. Horváth Tamás énekes-dalszerző, a Sztárban Sztár ötödik évadának nyertese ugyanis csapatával itt forgatta a legújabb klipet.

Mozsár Eszter

Jockey Ewing amerikai fogkrém reklámra emlékeztető, mosolygós portréja került hétfőn a Wlassics Gyula utcai iroda egyik szobájának falára, alatta az énekes western-kalapban pózolt, írja a zaol.hu. A forgatás itt és a múzeum szabadtéri részén történt. A nem mindennapi történetről Péter Károlyt igazgatót kérdeztük.

Fotó: Horváth Tamás / Facebook

– Szerencsés egybeesés és a véletlen játéka, hogy Horváth Tamás felhívott minket. Ők helyszínt kerestek a legújabb kliphez, mi pedig már hónapokon óta gondolkodtunk azon, hogy arcot szeretnénk adni az intézménynek. Az előadóknak és nekünk, kulturális helyszíneknek jól jön a kölcsönös reklám, az összefogás. Mi most ezzel szeretnénk kicsit megrázni a pandémia utáni időszakot. Amikor felkínáltam a 70-es évek berendezését idéző belső teret, nagyon megörültek neki, fantasztikusnak találták. Hat-nyolc órát töltöttek nálunk, nagyon lelkes, fantasztikus csapatot ismerhettünk meg.

Fotó: Horváth Tamás / Facebook

Azt nem tudni, hogy az énekes végignézte-e a Dallas 14 évadának 357 epizódját, de az biztos, hogy ihletet mindenképpen ebből a klasszikus amerikai filmsorozatból merített. Ahogy az énekes és a múzeum a közösségi oldalon közzé tette, forog a DZSOKI. A legújabb videoklip premierje tervek szerinte néhány hét múlva várható.

Korábbi videóklipje:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában