online verseny

2021.03.19. 08:00

Szülinapra bronz minősítést kaptak

A tavalyi formabontó után, immáron második alkalommal rendezte meg a Táncpedagógusok Országos Szövetsége online táncversenyét.

Balla Tibor

Normál esetben területi elődöntők vannak, ahonnan be lehet jutni a budapesti döntőbe. Az online verseny lényege viszont inkább az volt, hogy minősítést szerezzenek a csoportok.

Fotó: Wesley-Da Capo

A Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola Modern­tánc-tagozatos növendékeinek Rózsák csoportja (akik már továbbképzősök) „Kapcsolódások” című koreográfiája bronz minősítést nyert ezen a rangos versenyen. Először egy zenét, jelesül egy Apocaliptica számot választottak ki. A csoport tagjai (Bors Luca, Garda Zsófi Mária, Gráczer Eszter, Kiss Dorottya, Komáromi Izabel, Schneider Boróka) nagyon régóta dolgoznak együtt, ismerik egymást, közel egyforma a tudásszintjük. A koreográfus Füsi Gyöngyi volt, aki februárban éppen egy évvel ezelőtt vette át a csoportban a táncoktatást. A legszebb szülinapi ajándék!

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában