rajzpályázat

2021.02.18. 08:00

Vár már az Arany a közösségi oldalon

A járványügyi helyzet miatt most nincs lehetőség olyan iskolai foglalkozásokat szervezni, amelyen a leendő első osztályosok és szüleik személyesen kereshetnék fel az intézményt, a pedagógusokat.

Molnár Emese

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Ettől függetlenül városunk általános iskolái igyekeznek az internetes felületeiken minél részletesebb tájékoztatóval szolgálni az érdeklődőknek.

Az Arany János Általános Iskola most egy újabb lehetőséget kínál arra, hogy segítse az érintettek döntését: létrehozták a Vár az Arany! elnevezésű Facebook-csoportot, ahova a város és városkörnyék nagycsoportos óvodásainak szüleit várják. A csoporthoz csatlakozók megismerhetik az intézmény által biztosított oktatási formákat és a leendő tanítókat, betekintést kapnak az iskola mindennapjaiba, és feltehetik kérdéseiket az illetéseknek.

Ezúttal online kiállítást rendez az iskola
Fotó: DH-archív

Ezzel egy időben egy rajzpályázatot is meghirdetett az intézmény az iskolába készülő óvodások számára. A téma szabadon választható, és rajzolással vagy festéssel készíthetik az alkotásokat. A beérkezett munkákból online kiállítást rendeznek, ahol óvodánként mutatják be a legszebb alkotásokat. A legtehetségesebb gyerekeket díjazzák, és jutalomban részesül az az óvodai csoport, amelynek tagjai a legeredményesebben szerepelnek a pályázaton. A rajztagozatosok képzését segítő Aranyecset alapítvány 20 ezer forinttal jutalmazza a csoportot, ezt az összeget az alkotáshoz szükséges eszközökre költhetik a nyertesek. A pályaműveket elektronikus vagy postai úton lehet eljuttatni az Arany iskolának, a beküldési határidő március 3. Egy gyermek több alkotással is nevezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában