Fokozottan ügyelnek a higiénés előírásokra

2020.06.10. 10:00

Több turnusban lesz idén is a Bartók tábor

Kreatív színjátszótábort indít idén is a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza. Jelentkezési korhatár: 7–18 éves korig.

Balla Tibor

20190701 Színi tábor a Bartókban Dunaújváros LI DH

Fotó: LI

A Bartók kamaraszínház immáron negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a táborozni vágyó fiatalok előtt. Idén az általános iskolások mellett a középiskolás fiatalok jelentkezését is várják. A tábor helyszíne is módosul: leköltöznek az óvárosi Pentele Klubházba.

A járványügyi helyzet miatt még fokozottabban kell figyelniük az alapvető higiénés szabályok betartására – legyen szó a 1,5 méteres távolságtartásról, a rendszeres kézmosásról, vagy a fertőtlenítésről. Az ehhez szükséges fertőtlenítőszereket a tábor biztosítja. Napi háromszori étkezést biztosítanak a táborozóknak. Jó idő esetén a foglalkozásokat a szabadban tartják, ám a benti térben száj­maszk használata javasolt.

Szokás szerint a Polgár Lilla–Gasparik Gábor duó fémjelzi
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A tábort Polgár Lilla és Gasparik Gábor (a Bartók Kamaraszínház színművészei, a Violin Alapfokú Művészeti Iskola drámapedagógusai), Dubai Péter (a Bartók kamaraszínház művészeti titkára, a Pannon Oktatási Központ színjátszókörének társvezetője), Szekeres Petra (a Bartók Kamaraszínház asszisztens-súgó-kellékese) vezetik.

A gyermekek a hét során zenés, drámapedagógiai, színjátékos és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt. A Bartók tábor remek lehetőség azoknak is, akik a jövőben a Violin Alapfokú Művészeti Iskola színjáték tanszakán kívánnak tanulni, év közben is hasonlóan folyik az oktatás.

A tábor 5. napja egy bemutatóval zárul, ahol a hét alkotásaiból mutatnak ízelítőt. Erre várják a szülőket, érdeklődőket is. A tábor zárásakor egy kis emlékkel kedveskednek a gyerekeknek. Jelentkezni, érdeklődni e-mailben is lehetséges; [email protected]. A tábor létszáma korlátozott, maximum 15 főt tudnak fogadni turnusonként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában