itt a lehetőség, hogy megmutasd mit tudsz

2019.09.30. 08:00

Szereplőket keresnek a Bartók darabjához

Szeretsz szerepelni? Érdekel a színház? Kipróbálnád magad színészként? Akkor jelentkezz a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza hamarosan kezdődő castingjára!

duol.hu

20190830 Petőfi Liget évadzáró, színház évad nyitó, Valahol Európában utolsó előadás Dunaújváros Petőfi Művészeti Liget Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlp DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza által tervezett színdarab, a Gyerekrablás a Palánk utcában című zenés, kétrészes családi nyomozás darabjához keresnek fiatal szereplőket. Az első fordulóban a Bartók színháztermében (Dunaújváros, Bartók tér 1.) egyéni meghallgatás lesz október 3-án 15 órától 19 óráig. A meghallgatás kötelező anyaga: egy szabadon választott dal (zenei alappal vagy kottával), egy szabadon választott vers előadása, valamint egy szabadon választott próza (például mese, monológ, novellarészlet stb.) előadása. Az első fordulóból továbbjutók újabb válogatása október 4-én lesz 15–18 óra között, ugyancsak a Bartókban, a próbateremben. Ez már csoportos meghallgatás lesz, és a tervek szerint 15 órától 18 óráig tart majd.

A casting szervezői azt ajánlják, hogy a fiatalok kényelmes ruházatban érkezzenek. A produkcióhoz 7 és 18 éves kor közötti fiatalokat keresnek. Jelentkezni szeptember 30-án, hétfőn 12 óráig lehet a [email protected] e-mail-címen.

A jelentkezés feltételei: név, születési dátum, elérhetőségek (e-mail-cím és telefonszám) megadása. Az eredményhirdetést 2019. október 7-ére, hétfőre tervezik, várhatóan e-mail üzenetben értesítik a jelentkezőket arról, hogy sikerrel szerepeltek-e a cas­tingon.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában