A Skicc Művészeti Egyesület tagjainak képeiből nyílt kiállítás

2018.12.19. 08:00

Kortárs, magas színvonalon

A tavalyihoz hasonlóan idén is a Pats József festő vezette kisapostagi Skicc Művészeti Egyesület tagjainak munkáiból nyílt gazdag kiállítás hétfőn este a Klub Hotelben.

Tóth Alexandra

A kiállított festmények még nyáron, a VII. „Idegen Barátok” Összművészeti Nemzetközi Alkotelepén készült, modern irányzatokat követő alkotások különböző témákban és műfajokban. A tárlaton láthatunk portrékat, tájképeket vagy épp absztrakt, geometrikus alakzatokat is.

Kácsor Tünde és Pats Dániel a megnyitón
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A festmények Kácsor Tünde, Teodora Pop, Tőke Sugárka, Kopcsik Edit, Szenográdi Szabina, Bácsi Sztella, Bakos Zsuzsi, Négyesi Ádám, Dobos Viktor, Kecskés Róbert és Pats Dániel tehetségét dicsérik, stílusát mutatja be. A megnyitót Pats Dániel tartotta, a rendezvényen pedig közreműködött Gulácsi Zoltán és Pere Niki, aki a kiállítás hangulatához illő vidám, somogyi népdalcsokorral emelte az este hangulatát.

Az alkotók munkáit ingyenesen tekinthetik meg a kortárs festészet és képzőművészet iránt érdeklődő műkedvelők a Klub Hotel kiállítótermében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában