Bronzérmes lett a vadbodzás

2018.11.25. 18:00

A CsoKiss Manufaktúra bonbonja világviszonylatban is kiváló

A nyertes bonbonokat így a világversenyre is benevezte, ahol kiderült, hogy a gyulai vadbodza pálinkával töltött finomság világviszonylatban is megállja a helyét.

Tóth Alexandra

A közelmúltban egy interjúban számoltunk be arról, hogy a CsoKiss Manufaktúra két bonbonja is díjazott lett az International Chocolate Awards kelet-európai versenyén. Kissné Keserű Erika sós-datolyás bonbonja akkor bronz, a gyulai vadbodzása pedig arany minősítést szerzett.

A nyertes bonbonokat így a világversenyre is benevezte, ahol kiderült, hogy a gyulai vadbodza pálinkával töltött finomság világviszonylatban is megállja a helyét. A nemzetközi bírák bronzérmet szavaztak a magyar finomságnak, ami már csak azért is nagy szó, mert mindössze öt magyar bonbon kapott arany, ezüst vagy bronz minősítést Firenzében.

Bonbonok, köztük a bronzérmes vadbodzás Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Aki szeretne megkóstolni egy világhírnevet szerzett csokoládét, az megteheti a CsoKiss Manufaktúra dunaújvárosi üzletében, ahol a gyulai vadbodzás mellett további kézműves csodák várják az édesszájú vásárlókat, sőt, már a csokoládémikulások, hóemberes nyalókák és egyéb ünnepi desszertek is megjelentek az üzlet polcain. Minden bizonnyal azok is páratlan ízvilággal bírnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában