neked is csupa ötös bizonyítványod van?

2018.06.15. 08:04

Várjuk a kitűnők jelentkezését

Idén ismét várjuk azok jelentkezését, akik kiváló eredményt értek el az iskolában.

duol.hu

Hagyomány, hogy az iskolai tanévzárókat követően a magunk módján elismerjük azokat az okos és szorgalmas tanulókat, akiknek a bizonyítványában kizárólag(!) ötösöket találhatunk. Ennek megfelelően tehát a következő hetekben várjuk azoknak a dunaújvárosi és város környéki általános iskolai tanulóknak a jelentkezését, akiknek valamennyi osztályzata 5-ös lett. Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

A részvételhez a következőkre van szükség: a tanuló neve, lakcíme, iskolája, osztályának megnevezése, fél évnél nem régebbi arcképe és a bizonyítványa másolata (fotója), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozat (szöveges dokumentum). A kért adatokat, fotókat kizárólag a portálunk kezdőlapján elérhető linken tölthetik fel. (www.duol.hu/szinotos/)

Kérjük, a feltöltendő fájlok (arckép, bizonyítvány másolata, nyilatkozat) mérete összesen ne haladja meg a 3 megabájtot, különben nem lesz érvényes a jelentkezés! A szülői beleegyező nyilatkozat elérhető portálunkon. A jelentkezési határidő: július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait lapunkban közöljük.

Minden színötös tanuló, aki a Sobri Jóska Kalandparkban felmutatja a napilapot, benne a fotójával, egy darab belépőt kap a parkba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában