forgalomkorlátozás lép életbe

2018.09.21. 09:00

Útlezárásra kell számítani Pusztaszabolcson a Magyar utcában

A település önkormányzatának tájékoztatása szerint 2018. szeptember 24-én (hétfőn) a Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. telephelyén, (2490 Pusztaszabolcs Magyar utca 14.), túlméretes szállítmány rakodása és elszállítása történik.

duol.hu

A rakodás és a szállítás ideje alatt forgalomkorlátozás lép életbe. Az ideiglenes forgalomkorlátozás idején az útlezárásokat és a lakosság helyszíni tájékoztatását a Pusztaszabolcsi Polgárőr Egyesület végzi.

Az ideiglenes forgalomkorlátozás tervezett időpontjai:

  • 13:30 – 15:30 óra között a Magyar utca és Rákóczi F. utca, Magyar utca és Adonyi út közötti útszakaszon a gyalogos forgalom a Polgárőrök biztosításával engedélyezett.
  • 15:30- 17:00 óra között a Magyar utca és Rákóczi F. utca, Magyar utca és Deák F. utca közötti útszakaszon a jármű forgalom nem engedélyezett.
  • Ezen a szakaszon ebben az időpontban a gyalogos forgalom a Polgárőrök biztosításával engedélyezett.

    Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a túlméretes rakomány rakodása és szállítása során időbeni eltérések keletkezhetnek. Ezekről a Polgárőrök a helyszínen adnak tájékoztatást.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában