izgalmas feladványok

2017.11.23. 09:00

Hild: remek beavatási szertartást rendezett a suli

Iskolánk minden tanév elején megszervezi az újonnan érkezett diákok beavatási szertartását. A játékos, de egyben nehéz feladatok előtt a gólyáknak az osztályfőnökükkel egy bemutatkozó feladatot kell végrehajtaniuk, ami bármit magában foglalhatott, tánctól kezdve éneklésig akármit.

vvvv

Miután bemutatkozott minden osztály, kezdődhettek a szórakoztató és izzasztó feladványok. Legelőször a gólyáknak egy zsákkal kellett egy zsámolyt megkerülni, ahol az évfolyamtársak egymás ellen vetélkedtek. A második feladatban egy kiterített újságpapíron kellett táncolni, amit nehézségi szintekre osztottuk, hiszen az újságot egyre kisebbre hajtogattuk. A harmadik feladatban egy műanyag kádból kellett almát halászniuk kezük és lábuk használata nélkül. Az utolsó feladatban pedig a gyorsaság volt a fő szempont, hiszen lufikkal a széken kellett minél többet igen rövid idő alatt összepréselni.

Klasszikus feladat: zsákban kellett megkerülni a zsámolyt

Miután a gólyák teljesítették a feladatokat, hátra maradt még az osztályfőnökük tánca. Ezt követően jöhetett a gólyák eskütétele, ugyanis felesküsznek az iskolánk nevére.

A műsor és a feladatok után esküt tettek a Hild középiskola legifjabb tanulói, vagyis a gólyák

A gólyaavatás remek hangulattal és szórakoztató zenékkel zajlott. Zsűrizőként mindenkit próbáltam a lehető legpozitívabban értékelni, és örülök, hogy részt vehettem ezen a nagyszerű iskolai eseményen.

Bánfalvi Zorán zsűritag

Hild szakközépiskola

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában