gazdikereső

2018.04.25. 16:30

Meseszép négylábúak várják gazdájukat

Mindig is vágytál egy négylábúra? Most itt az alkalom. Mutatjuk milyen kutyik várják, hogy végre szerető gazdira leljenek.

duol.hu

MACKÓ

6 hónapos, de már új gazdát kell keresnünk számára. A gazdája belátta,hogy nem tud vele megfelelően foglalkozni, ezért lemondott róla. Labrador és berni pásztor keverék fiúcska, aki imádja az embereket, de még nagyon sok tanulni valója van az együttélés szabályairól, ezért olyan álomgazdik jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak egy kutyagyerek igényeivel.

Csak leinformálható helyre, kapcsolat tartással, ivartalanítási kötelezettséggel vagy már ivartalanítva, de az orvosi költségek térítésével fogadható örökbe. Jelentkezni az Egyesületnek írt levélben,vagy a +36703054547-es számon lehet.

DIEGO

Szuper kutya keresi hozzáillő szuper gazdiját, aki megosztja vele a kanapéját és nagyokat sétálnak együtt a Duna-parton.

Ha magadra ismertél akkor hívd a 0670/305-4547 telefonszámot vagy írj üzenetet. Diego 2 éves ivartalanított kan kutyus, aki már nagyon szeretne valakinek a hűséges társa lenni.

JUNIOR

Gazdit keres ez a nagyon okos, szuper kedves, nagyon ragaszkodó egy év körüli tacskó jellegű kiskutya. Lakásban is szépen viselkedik, de foglalkozást igényel, nem szeret unatkozni. Oltásai rendben vannak, az ivartalanításon is túl van, már csak az álomgazdi jelentkezésére vár. Jelentkezni az egyesületnek írt üzenetben vagy a 06-70/305-4547 számon lehet.

További négylábúak a DÁV közösségi oldalán találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában