Gyász

2017.11.14. 19:14

In memoriam: Kerekes Péter

A dunaföldvári Beszédes József Általános Iskola tantestülete búcsúzik Kerekes Pétertől, a kedves kollégától, aki 2017. október 30-án tragikus hirtelenséggel elment közülük.

f

Kerekes Péter

1954-2017

Kerekes Péter

Kerekes Péter testnevelés-földrajz szakos végzettséggel 1975 óta tanított az iskolában. Az évtizedek alatt generációkkal szerettette meg a sportot, sokan tőle tanultak meg úszni a nyári tanfolyamokon. Legnagyobb sikereit a kézilabdában érte el, hiszen olyan kézilabdás egyéniségeket indított el, akik később országosan elismert klubokban is helytálltak. A Beszédes József Általános Iskola csapata az irányítása alatt két alkalommal az országos döntőig jutott. Szervezte az úttörő- majd a diákolimpiákat, iskolai sportnapokat, valamint a sóstói táborokat. Harminc évig osztályfőnökként is tevékenykedett, volt diákönkormányzat-vezető tanár.

Jó kapcsolatot alakított ki a tanítványokkal és szülőkkel egyaránt. Diákjai, kollégái szerették jókedvű, vidám természetét, tréfás történeteit. Februárban ment volna nyugdíjba, de a sors közbeszólt.

Kerekes Péter tanár úr személye, kedves közvetlensége, jó kedélye hiányozni fog. Nyugodjon békében!

Temetése november 17-én, pénteken 15 órakor lesz a dunaföldvári Fehérvári utcai temetőben.

A Beszédes József Általános Iskola tantestülete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában