betegség miatt

2019.06.12. 09:05

Mégsem lép fel Majka a DUDIK nyitónapján

Lemondta a ma estére tervezett fellépését Majka, aki a DUDIK fesztivál nyitónapján állt volna színpadra az Alsó Duna-parton

duol.hu

A fesztivál szervező csapata közösségi oldalán tette közzé az alábbi közleményt:

Fotó:Facebook

„!!! MŰSORVÁLTOZÁS !!!

Sajnálattal kell közölnünk Majka menedzsmentjének tájékoztatását, miszerint a mai dunaújvárosi koncert betegség miatt elmarad. Majka napok óta hangszálproblémákkal küzd és a tegnap esti lelet alapján,- az orvosa kifejezett kérésére – egy hétig minden fellépését le kellett mondania. Ezúton is szeretnénk minden kedves rajongótól és fesztiválozótól elnézést kérni, nem így terveztük mi sem. Majkának jobbulást kívánunk!

Éjszaka dolgoztunk és örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a ma esti meghirdetett idősávban (ahol Majka lett volna) fellép a XI. DUDIK Fesztiválon a NECC PARTY és őket követi a Fish! zenekar.

A Házirendünk 11./ pontja szerint: A DUDIK szervezői fenntartják a programváltoztatás jogát.

A program esetleges változása miatt, a bérlet vagy a napijegy ára nem igényelhető vissza a pénztártól való távozás után, azonban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szerdai napijegyeket csütörtöki napijegyre váltjuk a fesztivál helyszínén ma, illetve a holnapi napon is.

Megértéseteket köszönjük,

DUDIK csapata”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában