klímákat adományozott

2018.06.19. 15:00

Magánszemély segített a dunaújvárosi kórháznak

A belgyógyászati osztályunk hematológiai részlegére két darab új klímát ajándékozott egy magánszemély.

duol.hu

Seperné Nagy Márta tavalyi évben egy személyes tapasztalat kapcsán döntötte el, hogy klímaberendezéssel fogja megajándékozni a második emeleti hematológiai részleget. A 2,6 kW-os Fisher klímaberendezések két kórterembe kerültek felhelyezésre. A megközelítőleg négyszázezer forint értékű berendezéseket a Vákuum – Klímatechnika Kft. ügyvezetőjének Szűcs Zsoltnak köszönhetően kedvezményesen sikerült megvásárolnia, valamint a cég vállalta a két klíma ingyenes beszerelését. Az önzetlen támogatást dr. Mészáros Lajos főigazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, dr. Parrag József a belgyógyászati osztály osztályvezető főorvosa, valamint dr. Palacki Aranka főorvosnő, a hematológiai részleg vezetője egy kis házi ünnepség keretében köszönte meg Mártának valamint a cég ügyvezetőjének.

fotó: Pantaleon.hu

Mind intézményünk, mind a belgyógyászati osztály vezetése és dolgozói, valamint az osztályon fekvő betegek hálásak az önzetlen támogatásért, hiszen ezen felajánlás segítséget nyújt a betegek gyógyításában, ápolásában, illetve javítja komfortérzetüket a kórházban töltött napjaikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában