Diákoknak

2017.09.25. 15:48

Elkezdődött a Dunaferr-hét! Most nem a tanulásé a főszerep!

Sportnaptól játékos matematikáig sokféle rendezvény várja a diákokat a Dunaferr iskola mindkét intézményében. 

Pekarek János

aa

Gazdag programot kínál a résztvevőknek a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tegnap kezdődött Dunaferr-hete.

A Dunaferr-középiskolában tanórákon is rendeznek játékos vetélkedőket Fotó: Ady Géza

Annyira, hogy itt és most nem is vállalkozhatunk teljes programismertetésre: csak válogathatunk a legérdekesebb rendezvények közül.

A szépségszoba is nagy sikert aratott

Az intézmény Vasmű téri épületében például osztályonkénti kötélhúzással kezdődött a hétfő (ez még folytatódni fog), de voltak élménybeszámolók külföldi kirándulásokról, játékos matematika, táncház, iskolatörténeti előadás, tombolaárusítás, irodalmi kvízjáték. Az Apáczai utcai telephelyen origami szoba, sakk, szépségszoba, térképszoba, forrasztás, zene, Szuperhős kiállítás várta a tanulókat. Kedden a fő attrakció az iskolai kötélhúzás döntője lesz: a Muki vonatnál. Emellett a központi iskolában teherautóhúzást is gyakorolhatnak az ifjak az udvaron. De lesz korcsolyázás a jégcsarnokban, vagy sütikészítés a villamos tagozaton, valamint asztalitenisz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában