Foci és DJ-k a magasban

2018.06.18. 17:30

Így bulizik a DUDIK-os, ha vége a koncerteknek

Éjfél környékére azért már minden koncert véget ért, elhalkultak a színpadok. Nem úgy, mint a Parti Aréna, itt ugyanis csak négykor lőtték le a bulit.

Tóth Alexandra

Emeljük poharunkat a következő gólra!

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Nap közben óriási vetítőn nézhették a meccseket azok a focirajongók, akik nem tudtak választani a vb és a bulizás között.

A szervezőknek hála nem is kellett, bár azért nem lehetett könnyű dolguk azoknak a fesztiválozóknak, akik egyszerre focisták és tankerek, mert a spanyol–portugál meccs és a Tankok ütköztek, legalábbis időben. Nem baj, a sátor ajtajából a vetítőt és a nagyszínpadot is lehetett látni. Éjfél után viszont a szabadtéren már csak azok lézengtek, akik még valami muníciót próbáltak szerezni a büféskocsikból, mert minden éjszaka telt sátras csapatás ment a Parti Arénában.

Emeljük poharunkat a következő gólra!
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A sátor tetején olyan DJ-k adták az ütemet, mint Gugi Béla, alias DJ Spool, az ő szettje alatt gyakorlatilag még a bejárat előtt is nyomták a lépegetőt a fiatalok. Kulturáltan mulatott a közönség, és főleg hétvégén szinte mindenki megvárta a hajnali négyes zár­órát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában