csak sportszerűen

2018.07.21. 17:00

Grund Vándorkupát tartottak idén is Perkátán

Gyerek- és felnőttcsapatok is jelentkeztek a barátságos mérkőzésekre, ahol sportszerű játékot láthattak a szurkolók.

Horváth Dóra

A Grund Vándorkupa győztes csapata, a Peru. Jobbról a kupát átadja Horváth István szervező Fotó: Horváth Dóra / DH

Immár 11. alkalommal szervezték meg 2018. július 14-én a Grund Vándorkupa elnevezésű programot, amelyre az V. Perkátai Lovas Találkozó melletti területen került sor. A megmérettetésre négy felnőtt- és két gyermekcsapat jelentkezett, a mérkőzések 8 óra 30 perckor kezdődtek. A csapatok sportszerűen játszottak, élvezték az egymás elleni mérkőzéseket, amelyek során a következő eredmények születtek: a Grund Vándorkupa győztese a Peru csapata lett. Második helyezést ért el az Asöröm és harmadik lett a Zártosztály, negyedik helyezett pedig az „A Kundi” nevű csapat lett. A két gyermekcsapat is játszott egymással, őket csokoládéval jutalmazták meg a szervezők.

A Grund Vándorkupa győztes csapata, a Peru. Jobbról a kupát átadja
Horváth István szervező Fotó: Horváth Dóra / DH

– A Pál utcai fiúknak Budapesten volt egy grundjuk. Arra gondoltunk, hogy mért ne lehetne a perkátai gyerekeknek is egy – árulta el Horváth István, a labdarúgó-bajnokság szervezője, hogy honnan ered a terület neve. – Azért szervezzük meg évről-évre ezeket a barátságos mérkőzéseket, mert szeretnek részt venni rajtuk – tette még hozzá.

A Grund Vándorkupa legjobb játékosának Oláh Rault választották, s a bajnokság egy közösen elfogyasztott, jó hangulatú ebéddel ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában