Huszonöt éve írtuk

2018.09.21. 08:30

Gazdaköri tagok szakmai látogatása

Linzbe utazott a dunaújvárosi Gazdakör 19 tagja a Felső-Ausztriai Agrárkamara meghívására – szólt huszonöt évvel ezelőtt, 1993. szeptember 21-én elődünk, A Hírlap egyik első oldalas tudósítása.

Pekarek János

A programban szerepelt a magángazdaságok megtekintése is, ahol a termeléstől az értékesítésig mindent bemutattak a dunaújvárosiaknak. A tervek szerint hamarosan viszonozzák a meghívást.

A közgyűlés megvitatja a város egészségügyének fejlesztésére vonatkozó elképzeléseket, amelyek szerint a Szent Pantaleon Kórházban égési betegellátó részleget és rehabilitációs osztályt alakítanának ki, ifjúsági fogászati centrumot, ifjúsági lelki egészségvédelmi és gyermekneurológiai szakrendelőt hoznának létre, valamint megszerveznék a városban a telefonos lelkisegély-szolgálatot, a kábítószerfogyasztás megelőzését szolgáló programmal és iskolákban végzendő egészségneveléssel egészülne ki a városi egészségmegőrző központ működése a javasolt közgyűlési napirendi pontok szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában